fbpx

 

Arkitekttegnet hus

I dethele.dk kan vi vi hjælpe med at opføre et arkitekttegnet hus på den grund, I har købt eller køber.
Vi kan være med helt fra starten til blandt andet:

 

  • Overblik over hvad der er økonomisk muligt
  • Hjælpe i den kreative proces med at omsætte drømme til realiteter
  • Skitser og tegninger
  • Optimeret tilbud på finansieringen

Derefter skal jeres arkitekttegnede hus bygges, og det klarer vores fasttømrede team af håndværkere.

 

En spændende procesArkitekttegnet hus - 3D

At skulle bygge et nyt hus, er altid en spændende proces, som mange drømmer om. Det er også en omfattende proces, hvor der både skal søges godkendelser, og holdes styr på en masse forskellige i forbindelse med byggeriet. Økonomien skal også være på plads.

 

Det hele starter som en drøm, men når drømmen skal nærmere en realisering, så skal der først og fremmest være en idé om, at det økonomisk er muligt. Når det er klaret, så skal man tale med arkitekten. Her drøftes hvilke boligdrømme I har, og hvad der er muligt indenfor jeres budget.
Når vi er kommet lidt videre, så vil der foreligge 3D tegninger og et tilbud på det samlede byggeri – og en finansiering af det hele.

Spørgsmålet er så bare, hvornår første spadestik skal tages – og dermed hvornår nøglerne kan overdrages til jeres helt egen boligdrøm.

 

Er I interesserede i et arkitekttegnet hus?

Hvis I tænker, at I måske skulle have et alternativ til de traditionelle typehuse, så kontakt os helt uforpligtende på nedenstående kontaktformular.
Vi vender tilbage snarest muligt.

 


    Vi har købt en grundVi har en grund, vi er interesserede iVi er bare nysgerrige på at høre mereVi har et tilbud fra et typehusfirmaVi ønsker at begynde byggeriet i år