fbpx

Et boligsalg foregår normalt ved hjælp af flere parter. Der er indført noget, der er lovpligtigt og noget, der bare er en god idé, hvis man ønsker at slippe for ansvar i fremtiden. I dethele.dk kan vi sørge for de 3 rapporter, der bruges i de allerfleste handler.

Læs mere herunder, hvor de 3 rapporter beskrives.

Ved et boligsalg, hvor man ønsker, at sikre sig bedst muligt mod eventuelle fremtidige krav fra køberen, er det nødvendigt med en tilstandsrapport – og tilbud om ejerskifteforsikring
Energimærket er lovpligtigt, og skal være til stede før du sætter din bolig til salg. Det vil sige, at man kan nøjes med energimærket fra starten – og så lave de resterende rapporter senere.
El-rapporten skal være med til at sikre, at du ved, hvordan el-installationerne er udført – og herunder lovligheden og sikkerheden ved de eksisterende installationer.

I forbindelse med vores boligsalg var det nemmest og billigst at bestille alle 3 rapporter med det samme – så det gjorde vi. Rapporterne blev lavet hurtigt og professionelt. Stor anbefaling til dethele.dk herfra.

Søren Jacobsen

Artikler