fbpx

EFTER KØBET

Tillykke med jeres nye bolig, vi håber, den vil danne rammen om mange gode minder fremover. Er boligen helt som den skal være? Eller trænger den til en kærlig hånd? Mangler den sidste tilpasning for at boligen udfylder jeres behov?

Efter købet er disse rådgivere og håndværkere klar til at hjælpe:

Efter købet

Arkitekt – Henrik Tauman

Skal din bolig renoveres eller bygges om, så tilbyder vi et uforpligtende møde i huset, hvor I kan vise os jeres ønsker og ideer.

På mødet tager vi en snak og byggeprojektet, og vi byder ind med ideer og rådgivning, som I måske ikke selv ville være nået frem til. Ud fra jeres ønsker og ideer udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til jer.

I forbindelse med om- og tilbygning af jeres bolig tilbyder vi også professionel bygge-styring, der løser eventuelle udfordringer, forsinkelser i byggeriet, ekstra udgifter og mulige reklamationer.

Aut. el-installatør – Kim Boysen

Hvis I er i tvivl om tilstanden af elinstallationerne i boligen – tager vi gerne en snak og rådgiver jer ud fra vores bedste faglige overbevisning.

Vi mødes i huset og gennemgår projektet. Ud fra jeres ønsker eller efter den byggetekniske rapport, udarbejder vi et tilbud til jer.

Hos Hjerting Installationsforretning tænker vi innovativt, vi sørger for at vores medarbejderes kvalifikationer altid er opdaterede og med på de nyeste tendenser. Derved kan vi give jer den bedste rådgivning og sparring.

Hjerting Installationsforretning
Sterndorff

Malermestrene fra Carsten Sterndorff ApS

Hos malerfirmaet Carsten Sterndorff står vi også klar med rådgivning til malerprojekter. Det kan være jeres nye hus trænger til en omgang facadearbejde? Det kan løfte, det visuelle udtryk på jeres nye bolig op til nye højder med en et flot stykke facadearbejde. Eller er der rum indvendig, der trænger til en kærlig pensel, eller måske ønsker I at få spartlet nogle vægge inden indflytning?

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vores personalestab består udelukkende af kompetente og dygtige, faglærte medarbejdere, der lægger stor vægt på at udføre professionelt malerarbejde. Vi er kvalitetsbevidste fagmænd, der sætter en ære i at udføre alt malerarbejde korrekt og effektivt, og vi sikrer kunden altid er fuldt ud tilfreds med det udførte arbejde.

Snedkermester – Lars Højmark

Hvis I er i tvivl om jeres nye boligs tilstand – tager vi gerne en snak, og rådgiver dig ud fra vores bedste faglige overbevisning.

Vi mødes i huset og gennemgår projektet. Ud fra jeres ønsker eller efter den byggetekniske rapport, udarbejder vi et tilbud til jer.

Ingen opgave er for stor – eller for lille

Lars kan varetage alle former for snedker- og tømrerarbejde:

 • Døre
 • Vinduer
 • Tag
 • Inventar
 • Trædrejning
 • Glas
 • Ruder
 • Renovering
 • Tilbygninger
 • Specialopgaver
Efter købet Breinholt

Breinholt VVS

Med mange års erfaring indenfor både små og store VVS- og blikopgaver, så er VVS-firmaet Breinholt VVS ved Christian Breinholt klar til at hjælpe.

Det kan være nye badeværelser, reparation af rør og faldstammer, helt nyt varmesystem.

Hvis der efter købet skal gives tilbud på noget, der vedrører vvs eller blikarbejde, så står vi klar. Vi er selvfølgelig også klar, hvis I skal have et tilbud før I køber ejendommen.

Breinholt VVS udfører opgaven effektivt og professionelt.

Murerfirmaet S. Poulsen

“Ærlighed og kvalitet” – det er nøgleordene i Murerfirmaet S.Poulsen ApS.

Vi kan hjælpe med:

 • Omfugning
 • Facaderenovering
 • Ændringer i forbindelse med nye døre/vinduer
 • Klinker og fliser indendørs i f.eks. bad og køkken

Vi vil rigtigt gerne taget et kig på jeres nye eller kommende bolig

Murerfirmaet S.Poulsen ApS
Tvis Køkkener

Tvis Køkkener Esbjerg

Køkkenet er hjemmets hjerte og her samles hele familien hver dag
Indehaver og indretningskonsulent Vibeke Bendorff

Ved Tvis Køkkener Esbjerg skræddersyes køkkener ud fra dine drømme, behov og ønsker.

Vi ønsker, at du får en god og tryg købsoplevelse fra start til slut. Vores indretningskonsulent følger jer lige fra første møde i butikken til køkkenet er monteret i dit hjem.
Opmåling, tilbud og tegning er gratis og helt uforpligtende – og først når du er helt tilfreds med tegningen sættes produktionen i gang – og det er en produktion, der foregår i Danmark.

Vi leverer både køkken, bad og garderobe, og vi har meget forskelligt at se i vores udstilling i Esbjerg.

Skal vi hjælpe dig?…