fbpx

FØR KØBET

Når jagten på drømmeboligen er gået ind, er der mange faktorer, der spiller ind. Hvor meget kan vi købe for? Vil vi selv renovere eller skal boligen være topindflytningsklart? Hvis I vælger et samarbejde med os, er vi jeres uvildige sparringspartner hele vejen.

Før købet kan I med fordel rådføre jer med:

Boligkøb

Finansiel Rådgiver – Brian Sandbæk

I købsfasen er det vigtigt at kende sit økonomiske råderum. Hvis I går i jeres bank, bliver I sat ind i en kasse i deres system, og udfra det finder de jeres råderum.

Jeg ser jer altid som individer og tager et 360 graders dyk omkring jeres liv de næste mange år. Der kan være store faktorer som spiller ind som ikke passer i bankernes system fx. fremtidige job muligheder, pension, familiemæssige forhold, ønske om boligskifte igen og så videre.

Når vi har taget en snak om jeres økonomiske situation, og kigget på jeres potientielle råderum, så er I for alvor klar til at gå på boligjagt. Når drømmehuset er fundet, vil jeg være jeres uvildige rådgiver og tage forhandlingen med bank og kreditforening til jeres fordel.

Byggeteknisk Rådgiver – Flemming Weisz

Det kan være en fordel, at få gennemgået tilstandsrapporten med en byggeteknisk rådgiver enten før købet eller efter købet.

Tilstandsrapporten kan vise nogle fejl og mangler ved ejendommen, hvor det enten kan være en bagatel eller være meget alvorligt. Det viser rapporten ikke.

Ved en gennemgang før købet kan det måske være afgørende for, om I overhovedet vil købe huset, eller det kan være med til jeres forhandlingsproces.

Hvis vi laver en gennemgang efter I har købt, så kan I få hjælp til, hvad I bør have fokus på i vedligeholdelsen af huset – stadig med udgangspunkt i tilstandsrapporten.

Det vil under alle omstændigheder være meget fornuftigt at få huset gået igennem af en professionel.

Boligkøb

Når drømmeboligen er fundet, er vi klar til at bistå jer i købsfasen…