fbpx

Pris for vores ydelser

Når man køber en bolig, så bør man altid alliere sig med flere forskellige rådgivere. Det betyder også, at det ikke kun boligens pris, man skal bekymre sig om.

Hos dethele.dk har vi samlet alt, man bør bruge i forbindelse med købet.

Det er ikke nødvendigt at tage alle vores ydelser. Det er helt frit om man f.eks. kun ønsker en aftale med den byggesagkyndige – eller blot ønsker en boligadvokat.

Vores pris er inklusiv moms

Advokat – 7.500-8.000 kr.*
Byggesagkyndig – 3.000 kr.**
Uvildig økonomisk rådgiver – 14.500 kr.
Prisforhandling – aftales individuelt***

Når man som boligkøber bruger dethele.dk, så har man adgang til vores håndværkere og arkitekt, hvis det giver mening i forhold til boligkøbet.

*prisen afhænger af boligtypen og omfanget af opgaven. Der indgås en aftale direkte med advokaten om prisen for opgaven. Den angivne pris er for ejerlejlighed, villa og sommerhus.

**Prisen dækker ét besøg af en byggesagkyndig, og dækker størstedelen af boligtyperne – men ved særligt store eller mere besværlige ejendomme, kan prisen afvige fra det angivne.

***Oftest vil aftalen lyde på, at dethele.dk får en procentdel af hvor meget, vi får forhandlet handelsprisen ned i forhold til udbudsprisen. Vi har stor erfaring i forhandling med sælger/ejendomsmægler, og det kan komme dig til gode.

Har I spørgsmål – så er I mere end velkomne til at kontakte os…

Det er oftest en selvfølge, at man som boligkøber har brug for hjælp. Det er de færreste, der ikke rådfører sig med hverken bank, advokat eller en kammerat med lidt håndværksmæssig snilde.

I dethele.dk samler vi det hele. Kontakt os, og få de rette kompetencer ét sted.

Hvis man vælger det hele, som vi anbefaler, så vil prisen være ca. 25.000 kr., men fordi det ene valg er en uvildig finansiel rådgiver, så vil sandsynligheden for at kunne spare det hele – og mere til – i renter og gebyrer være meget stor. Den uvildige rådgiver sørger for at få indrettet finansieringen af boligkøbet på en måde, hvor boligkøberen får størst mulig gevinst ud af det – fremfor blot at godtage det tilbud, der eventuelt ligger fra den nuværende bank.

Så udover vi hjælper med at rådgive om hele boligkøbet, så vil vi også spare jer for penge.