fbpx

UNDER KØBET

Når drømmeboligen er fundet og prisen er på plads til dit boligkøb, går processen igang med at få sammensat finansieringen, så den passer bedst til jer og jeres situation.
Det er også her vores advokat gennemføre det juridiske gennemgang – husk altid at underskrive kontrakten med advokatforbehold.

Under købet er disse rådgivere klar til at hjælpe:

Boligkøb
Indehaver af Sandbæk Finans - Brian Sandbæk

Finansiel Rådgiver til dit boligkøb 

Der er rigtig mange penge at spare, når lånet til jeres boligkøb skal sammensættes. Det er ikke altid, I kan stole blindt på den rådgivning jeres bankrådgiver kan tilbyde, de driver jo også en forretning, der skal tjene penge. Jeg er jeres uvildige økonomiske rådgiver under hele købsprocessen, og jeg har som førsteprioritet at spare jer flest mulige penge. Nogle gange kan det være nødvendigt at bede om tilbud fra fx. 2 forskellige banker eller andet for at finde den bedste løsning til jer – jeg er med jer hele vejen.

Jeg hjælper med at sammensætte lån, der passer til lige nøjagtigt jeres økonomi – og ikke andres. Jeg forhandler renter og gebyrer med en bank, der vil finansiere dit boligkøb.

Historikken viser, at jeg mange gange har sparet boligkøbere for flere hundrede tusinde kroner – mindre kan sikkert også gøre det – men det vigtigste i mine øjne er, at vi får valgt det rigtige til din familie. Hvis du så samtidigt sparer en masse penge, så er det bare endnu bedre.

Din boligadvokat til juridisk rådgivning

Et boligkøb kan være komplekst, da det omfatter en række forskellige forhold, der skal undersøges, tages stilling til og kontrolleres.

Med en erfaren boligadvokat fra ARCHA, får I gennemgået alle de vigtige papirer, så I kan undgå problemer under og efter handlen.

Vi mødes og gennemgår handlens dokumenter og I får mulighed for, at få afklaret de spørgsmål, I måtte have.

Boligadvokat boligkøb
Indehaver af advokatfirmaet ARCHA - Bente Riis Fogsgaard

Når du får nøglerne til din nye bolig, kan vi også hjælpe…