fbpx

Uvildig økonomisk rådgivning

Uvildig økonomisk rådgivning
Brian Sandbæk - indehaver af Sandbæk Finans

Finansiel Rådgiver – Brian Sandbæk

Det er vigtigt at være godt forberedt, når man skal købe bolig. Med uvildig økonomisk rådgivning sikrer I jer, at rådgivningen sker til jeres fordel – med besparelser til følge.

I købsfasen er det vigtigt at kende sit økonomiske råderum. Hvis I går i jeres bank, bliver I sat ind i en kasse i deres system, og ud fra det, finder de jeres råderum.

Jeg ser jer altid som individer og tager et 360 graders dyk omkring jeres liv de næste mange år. Der kan være store faktorer som spiller ind som ikke passer i bankernes system fx. fremtidige job muligheder, pension, familiemæssige forhold, ønske om boligskifte igen og så videre.

Når vi har taget en snak om jeres økonomiske situation, og kigget på jeres potientielle råderum, så er I for alvor klar til at gå på boligjagt. Når drømmehuset er fundet, vil jeg være jeres uvildige rådgiver og tage forhandlingen med bank og kreditforening til jeres fordel.

Læs eventuelt lidt mere her: Huskøb

Jeres udbytte

Vi kan:

  • finde en bank, der vil finansiere jeres huskøb
  • Sammensætte et lån, der passer til jeres økonomi
  • Forhandle renter og gebyrer med banken
  • Rådgive om forhandling af pris og købsvilkår på jeres drømmehus

Erfaringen viser, at ved uvildig økonomisk rådgivning, så vil en boligkøber oftest spare meget mere end rådgivningen koster. Vi har eksempler på besparelser på langt over 100.000 kr. i renter og gebyrer, men alt skal ikke gå ud på besparelser.

Vi laver også en sammensætning af finansieringen, som passer til jeres økonomi og fremtidige ønsker. Det kan på lang sigt give endnu flere besparelser, at man allerede nu tager højde for fremtiden. Det er ikke sikkert, at fremtiden bliver lige som ventet eller ønsket, men hvis ikke man har et mål, så kommer man ikke hen til det.

Sandbæk Finans

Sandbæk Finans er ikke i lommen på bankerne. Vi har intet ud af at sende alle kunder til den samme bank – de eneste der betaler os er jer. Det sikrer at vi arbejder for at skabe det bedste for jer. Det er forkert at sige, at vi er ligeglade med bankernes indtjening – for det er vi ikke helt – men vi ønsker bare, at vores kunder får den rigtige sammensætning af lån og den rigtige pris på bankforretningerne.